Morgongymnastik

Standard

Regnet öste ner i morse när vi skulle iväg på vår dagliga promenad, så vi gick bort till gymnastiksalen istället. I går hade gympaläraren genomgång på gymmet och på torsdag kommer våra passerkort vara programmerade så att vi har tillträde dit. Jag har varit förkyld länge och tänker nog vänta tills nästa vecka innan jag sätter igång och gymmar. Men åh vad taggad jag blev på genomgången i går. Det var alldeles för länge sen jag gymmade. Vi är så många tjejer i klassen som vill gymma så jag tror att det kommer bli ett grymt bra drag där inne och alla kommer peppa alla tills vi har så mycket träningsvärk så vi knappt kan gå. Härligt, härligt!

 

Jag är nyduschad och ska snart gå iväg och äta lite frukost. Men först tänker jag visa er två söta reklamannonser från ”Året runt”-tidningar som jag köpte på Erikshjälpen. Tidningarna är från 1956 och 57 och helt underbara att bläddra i.

 

Skriver igen i kväll. Hejsvejs.

Annonser

Om finastestina

Mitt namn är Stina, jag är 22 år och håller just nu på och läser till Konfektionstekniker på Borås Yrkeshögskola. Min plan är att vara färdigutbildad mönsterkonstruktör om 2,5 år, redo för branschen. Följ gärna med mig i mitt liv som innehåller massor av textil, sömnad och mönster.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s